Over De Wit Nerine

De Wit Nerine is de grootste Nerine bloemenkweker van Nederland en van oudsher gevestigd in Heemskerk. Dit is het belangrijkste Nerine teelt gebied in Nederland. Door de jaren heen heeft De Wit Nerine zich gespecialiseerd is een afwisselend en rijk assortiment Nerines, welke jaarrond in goede kwaliteit verkrijgbaar zijn. In totaal staan er 12.500m2 moderne kassen.

De Wit Nerine staat voor duurzame teelt en zijn MPS-A gecertificeerd. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met biologische gewasbescherming en het water word gerecirculeerd. Tevens zijn de kassen voorzien van schermdoek, wat volledig geautomatiseerd is en reageert op de weersomstandigheden.

De Wit Nerine streeft ernaar om speciale Nerines aan te voeren met minimaal één bloem open, voor de echte liefhebbers van mooie bloemen. In plaats van de bloemen met gesloten knoppen, zoals die nu voor de export aangevoerd worden. Deze bloemen zijn direct bruikbaar.

De Nerines worden met passie gekweekt door mijzelf, mijn vrouw Corrie en ons vaste team medewerkers. Wij blijven streven naar verbreding van het assortiment, door variatie in kleuren, grotere bloemen en langere stelen.