Nerine Pink Piet

Nerine Pink Piet is een bloem met een mooie heldere oudroze kleur. Dit soort is ontstaan uit een eigen kruising die is gemaakt in 2005 en onderscheidt zich door de opvallende kleur en zware bloemstelen. De bloem is vernoemd naar de grondlegger van De Wit Nerine, Piet de Wit.

Nerine Sofie

Nerine Sofie wordt hoofdzakelijk artistiek (bolgerijpt) aangevoerd bij de veiling. Deze bloem heeft een zacht roze kleur.

Nerine Biancaneve

Nerine Biancaneve wordt sinds 2007 exclusief geteeld door De Wit Nerine. Het is één van de zuiverste witte Nerines. Door de kleur en sierlijke uitstraling wordt deze soort veel gebruikt in bruidsboeketten.

Nerine Ras van Roon

Nerine Ras van Roon is het ras waarmee het allemaal begonnen is. De grondlegger van het bedrijf is begonnen in 1966 met twee gaasbakken bollen van dit ras. Op dit moment worden de bloemen nog steeds geteeld binnen het bedrijf. De bloem heeft een roze kleur.

Nerine Sanne

Nerine Sanne is een zelf ontwikkeld ras die zich onderscheid door artistieke (gekromde) stelen en diep roze kleur. Deze soort is vernoemd naar de jongste dochter van de eigenaren.

Nerine Mila

Nerine Mila is een zelf ontwikkeld ras die zijn naam gekregen heeft van een bloemist uit Parijs. Zij vond dit een toepasselijke naam voor bij de bloem. De bloem heeft een zuurstok roze kleur.

Nerine Desi

Nerine Desi is een opvallende verschijning door super lange stelen en aparte rode kleurtinten. Deze soort is vernoemd naar de oudste dochter van de eigenaren.